Karin van Berkel
Karin van Berkel

19:44 10 Jan 18

Al bijna 1 jaar geleden kwam ik via mijn netwerk bij Erick terecht omdat ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen met mijn boekhouding voor mijn bedrijf. Er werd mij verteld dat Erick erg goed is met startende ondernemers omdat hij duidelijk is met communiceren, erg behulpzaam is & altijd bereikbaar is voor vragen. Daar was niks van gelogen! Ik ben erg tevreden over Erick. Naast dat Erick een behulpzame man is, heeft hij ook heel veel kennis in zijn vak. Hij heeft zijn adviezen & antwoorden altijd klaar liggen!

Karin van Berkel – Fotografe

Joost de Nooy
Joost de Nooy

10:26 22 Dec 17

Als ontwerpend zelfstandig ondernemer leek het mij fijn om met een ‘klein’ accounts-kantoor te werken, of beter nog, met een ZZP-er. Erick werd mij aangeraden, en dat was zeer terecht! Goed advies, heldere uitleg (wanneer nodig), altijd bereikbaar en een snelle service.

Jack Brekelmans
Jack Brekelmans

19:31 12 Oct 17

Een hele fijne boekhouder! Hij is betaalbaar, de communicatie verloopt prettig en is persoonlijk, en neemt mij veel werk uit handen .

Emmy van Thiel
Emmy van Thiel

09:46 06 Mar 17

Als creatief ondernemer met een ontwerp bureau (The Visual Theatre) en een photobooth (Magic-booth.nl) heb ik mijn handen vol aan allerhande werkzaamheden waar mijn passie en specialiteit liggen – boekhouding is is hier niet een van. Erick heeft op zijn beurt passie en kennis van alles wat met boekhouding te maken heeft. De passie is voelbaar in ieder gesprek die we hebben; Erick gaat altijd tot het uiterste om passend advies te geven en geen uitdaging is te groot – ook als het gaat om internationale klanten van ons. Erick denkt mee, is stipt en betrouwbaar, ik zou hem zeker aanbevelen!

Benno Evers
Benno Evers

14:48 18 Dec 16

Intussen ruim 15 jaar klant van Erick en nog steeds naar volle tevredenheid. In die tijd heb ik Erick leren kennen als een zeer deskundige boekhouder die ook zeer goed zijn weg kent in het fiscale gebeuren, vooral voor de IB-ondernemer.

Erick is verder nooit te beroerd om zaken uit te leggen. Ook heb ik hem leren kennen als een zeer prettig klankbord, zijn vakkennis ervaring en directe communicatie helpen mij als eenmanszaak om zaken weer helder te krijgen met een onbevangen mening van een vertrouwd persoon.

See All Reviews